Čas prípravy: 1 hodina
Čas pečenia: 30 minút
Počet porcii: 12
1. Bielky šľaháme so soľou metličkou do hustej svetlej peny a postupne pridáme cukor
2. Vmiešame žĺtky, preosiatu múku s práškom do pečiva, mleté vlašské orechy a kakao
3. Cesto vlejeme do papierom na pečenie vystlanej formy s priemerom 20 cm a pečieme pri teplote 170*C približne 30 minút
4. Korpus necháme vychladnúť a potom ho opatrne vyrežeme z formy a stiahneme papier na pečenie
5. Na zarovnaný korpus navrstvíme povolenú PEGAS PREMIUM WHITE CHOCOLATE zmrzlinu a dáme nachvíľu stuhnúť do mrazničky
6. Pokračujeme vrstvou povolenej PEGAS PREMIUM DARK CHERRY zmrzliny a tortu zamrazíme
7. Na polevu spolu uvaríme višne s vodou , cukrom , rumom a zlatým klasom do zhustnutia
8. Pred podávaním tortu uvoľníme z formy a ozdobíme vychladnutou polevou